melrose_logo_zwart_lores

MELROSE boeken?

ZET JE SCHRAP VOOR EEN SUPERVET FEEST!

MELROSE boeken?

Klaar voor een waanzinnig feest?

Vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@melrose.nl.

MELROSE is ook te boeken via elke erkende artiesten- en boekingsburo in Nederland.

U kunt dus ook altijd zaken met uw eigen entertainment-leverancier!
Wel zo prettig!

mbp screen

Heb je de band MELROSE geboekt?

Gefeliciteerd!!

MELROSE behoort tot 1 van de meestgevraagde bands van Nederland en omstreken…. om de band te boeken moet je er dus op tijd bij zijn… 

Mocht je nog vragen hebben; vul ons contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Hieronder staan alvast een aantal meest gestelde vragen.

F.A.Q.

De meestgestelde vragen...

Wij staan het liefst op een ruim podium; zodat ook rondom enige ruimte is. Bij voorkeur een podium van 8 x 5 meter… groter is mooier! Kleiner kan, maar gaat vaak wel ten koste van de show.

Wij komen met een omvangrijke licht en geluidsinstallatie. Hiervoor hebben wij 1 x 63A krachtstroom aansluiting nodig (5-polig). Een andere optie is 2 x een 32A (5-polig) krachtstroomsaansluiting. Voor bescheiden feesten kan een enkele 32A (5-polig)krachtstroomaansluiting voldoende zijn. Vraag naar de mogelijkheden! De aansluitingen dienen altijd in de directe nabijheid van het podium te zijn.
Bij gebruik van een aggregaat adviseren wij een 100KVA aggregaat.

Wij zetten een flinke show neer en pakken groots uit… en ja, dan moet wel e.e.a. opgebouwd worden. Wij doen dit als band samen met onze crew. Hierdoor kunnen we snel opbouwen en ook behoorlijk snel na de show weer ingepakt zijn.
Wij rekenen voor het opbouwen 3 uur. En doorgaans zijn wij na de show na ca. 1 uur klaar met alles weer inpakken.

Wij maken lange dagen en zijn echt ontzettend veel onderweg; dus een eenvoudige warme maaltijd wordt absoluut heel erg gewaardeerd! Wij zijn met een groep van 7 mensen. Indien mogelijk: voor 1 persoon een aangepaste KHA maaltijd: d.w.z. geen aardappelen, pasta’s, patat…. Simpele gesteld alleen vlees en groente...

Natuurlijk kunnen en mogen gastartiesten en/of DJ’s gebruik maken van ons geluid.
En uiteraard geheel kosteloos! Neem hierover wel vooraf even contact met ons op.

Het zou natuurlijk heel erg vreemd zijn als het in de pauzes doodstil is…. daarom hebben wij een iPod bij ons met gevarieerde muziek. Maar wil je het echt goed doen, dan adviseren wij altijd om een DJ in de pauzes in te zetten. Ook kan er gekozen worden voor eigen muziek met een eigen speler. Neem hierover vooraf wel even contact met ons op.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Mail ons via info@melrose.nl of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Meer weten?
mail ons: info@melrose.nl

Volg ons:

Algemene voorwaarden