melrose_logo_groot
melrose_live_licht

Veel gestelde vragen:

Hoe groot moet het podium zijn?
Wij staan het liefst op een ruim podium; zodat ook rondom enige ruimte is. Bij voorkeur een podium van 8 x 5 meter… groter is mooier! Kleiner kan, maar gaat vaak wel ten koste van de show.
Hoeveel stroom is er nodig?
Wij komen met een omvangrijke licht en geluidsinstallatie. Hiervoor hebben wij 1 x 63A krachtstroom aansluiting nodig (5-polig). Een andere optie is 2 x een 32A (5-polig) krachtstroomsaansluiting. Voor bescheiden feesten kan een enkele 32A (5-polig)krachtstroomaansluiting voldoende zijn. Vraag naar de mogelijkheden! De aansluitingen dienen altijd in de directe nabijheid van het podium te zijn. Bij gebruik van een aggregaat adviseren wij een 100KVA aggregaat.
Hoeveel tijd voor de opbouw?
Wij zetten een flinke show neer en pakken groots uit… en ja, dan moet wel e.e.a. opgebouwd worden. Wij doen dit als band samen met onze crew. Hierdoor kunnen we snel opbouwen en ook behoorlijk snel na de show weer ingepakt zijn. Wij rekenen voor het opbouwen 3 uur. En doorgaans zijn wij na de show na ca. 1 uur klaar met alles weer inpakken.
Catering voor band en crew?
Wij maken lange dagen en zijn echt ontzettend veel onderweg; dus een eenvoudige warme maaltijd wordt absoluut heel erg gewaardeerd! Wij zijn met een groep van 7 mensen. Indien mogelijk: voor 1 persoon een aangepaste KHA maaltijd: d.w.z. geen aardappelen, pasta’s, patat…. Simpele gesteld alleen vlees en groente...
Gastartiesten en/of DJ's?
Natuurlijk kunnen en mogen gastartiesten en/of DJ’s gebruik maken van ons geluid. En uiteraard geheel kosteloos! Neem hierover wel vooraf even contact met ons op.
Pauzemuziek
Het zou natuurlijk heel erg vreemd zijn als het in de pauzes doodstil is…. daarom hebben wij een iPod bij ons met gevarieerde muziek. Maar wil je het echt goed doen, dan adviseren wij altijd om een DJ in de pauzes in te zetten. Ook kan er gekozen worden voor eigen muziek met een eigen speler. Neem hierover vooraf wel even contact met ons op.
In een ideale wereld gaat alles goed en voldoet alles aan alle wensen. Wij weten echter ook dat soms bepaalde wensen van een band moeilijk te realiseren zijn; wij stellen ons daarin dan ook altijd erg flexibel op.

Mocht je bijzondere wensen hebben of mochten beplaade wensen/eisen van de band moeilijk te realiseren zijn; laat het ons weten; Wij denken graag mee! Wij willen namelijk ook graag dat jouw evenement slaagt! 
melrose_live_confetti
melrose_live_anubis

MELROSE

H.C.Pootstraat 38
7552WN Hengelo
KvK: 02334800
BTW: NL806198862b01
algemene voorwaarden

Volg ons